USLUGE KOJE PRUŽAMO
i5122_41.jpg

ŠPEDITERSKE USLUGE

Špediterske usluge u Beogradu za koje će naš tim pripremiti svu neophodnu dokumentaciju u carinskom postupku uvoza ili izvoza robe, uvoza robe iz regiona kao i  ostalih država Evropske unije, međunarodne selidbe, smeštaja robe u javno carinsko skladište, profesionalno i brzo. Takođe, ukoliko Vaše potrebe zahtevaju organizovaćemo transport robe iz bilo koje države na krajnje odredište predviđeno za carinjenje.

CARINJENJE ROBE

Carinjenje robe kod uvoza i izvoza iz Srbije je postupak koji podrazumeva određenu carinsku proceduru podnošenjem uredne dokumentacije koja prati robu. S obzirom na to da se za različite vrste robe sprovode različiti carinski postupci, pravilno deklarisanje odnosno carinsko tarifiranje je od izuzetnog značaja za sprovođenje procedure kod carinskih organa.

SKLADIŠTENJE ROBE

Carinski magacin i skladištenje robe odnosno smeštanje robe u javno carinsko skladište je bitan deo carinskog postupka i špedicije kod uvoza robe nakon transporta. Važno je da magacinski prostor ima dozvolu carinskih organa za skladištenje robe pod carinskim nadzorom.U našoj ponudi usluge skladištenja nalaze se moderni magacini velikog smeštajnog kapaciteta.

STRUČNI SAVETI

Ukoliko su Vam potrebni stručni saveti za uvoz izvoz robe, postupak carinjenja i špedicije u svakom momentu nam se možete obratiti putem dostupnih kontakata ili u našim prostorijama. Veoma je važno da budete dobro obavešteni pre ugovaranja i započinjanja uvoza jer time unapred sprečavate moguće komplikacije ukoliko nemate pripremljenu svu dokumentaciju potrebnu za carinski postupak.Ovo je bitno ne samo zbog lakšeg obavljanja poslova špedicije već na prvom mestu zbog smanjenja troškova naknadnog pribavljanja neophodne dokumentacije i nepotrebnog gubljenja vremena zbog nedostatka iste. U nekim slučajevima i izbegavanje troškova duplog prevoza zbog vraćanja robe ili činjenja carinskog prekršaja.

Powered by WebExpress